Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2014 16:21

Звернення голів різних районів Полтавщини щодо Євромайдану написали під копірку - очевидці

Минулого тижня  в районних та міськрайонних  газетах Полтавщини розмістили звернення керівників районних рад та голів райдержадміністрацій до жителів територіальних громад стосовно ситуації у Києві. Всі написані, як під копірку.

"Моя мама працює в системі "Укрпошти". Показала мені купу районних газет. У кожній із них розмістили звернення керівника до мешканців району. Ось гляньте, що пишуть: "У ці дні Україна проходить тяжкі випробування. Керівники опозиції, рвучись до влади, прикриваючись демократичними лозунгами та цинічно звинувачуючи владу в беззаконні, організували у Києві масові безлади... Усвідомлюючи свою відповідальність за виконання законів України, збереження єдності держави, забезпечення громадського спокою та безпеки громадян, не залежно від їхньої участі у суспільно-політичних процесах, звертаємося до керівництва держави з вимогою відновити в столиці України законність та правопорядок, притягнути до відповідальності всіх причетних до розгортання заворушень".  Але порівняйте, у кожній районці звернення одного змісту. Хоч підписували їх керівники конкретних райадміністрацій", – говорить Валентина Демченко.

"Виходить, у нашій державі усім керують із адміністрації президента. Навіть звернення від імені територіальних громад  штампують самі собі. То про яке виконання законів можуть говорити ті, хто його так безцеремонно порушує. І, вибачте на слові, якого хера нам потрібні такі керівники районів? Вони що, не мають власних мізків у голові? Чи  стали маріонетками у руках ляльководів із Києва. Та й про яку демократію та правопорядок можна говорити, коли фальсифікації розпочинають на рівні президента?" – обурюється її подруга.

У деяких районах керівники райадміністрацій змусили підписати звернення і своїх підлеглих. А на Пирятинщині пішли ще далі. У  газеті "Пирятинські вісті" організували звернення від імені громадського активу району.

Всього тираж районних та міськрайонних газет на Полтавщині складає близько 80 тис. примірників.

Зараз ви читаєте новину «Звернення голів різних районів Полтавщини щодо Євромайдану написали під копірку - очевидці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути