понеділок, 25 березня 2019 17:35

Зеленський нанесе серйозний удар по інституту президентства - Безсмертний

Зеленський нанесе серйозний удар по інституту президентства - Безсмертний
Кандидат у президенти Роман Безсмертний вважає, що команда Зеленського "вкидає якісь речі, які впливають на його рейтинг", але там немає змісту з точки зору державної внутрішньої, зовнішньої політики

Ці вибори нанесуть велетенський удар по інституту президенства завдяки таким, як Володимир Зеленський. Про це заявив кандидат у президенти Роман Безсмертний на YouTube-каналі "Хвиля".

"Власне ці вибори нанесуть серйозний удар по статусу інституту президенства. Саме завдяки таким особам, як Зеленський… У такому разі долю України визначатиме наступний парламент, а не президент", - сказав він.

На його думку, команда Зеленського "вкидає якісь речі, які впливають на його рейтинг", проте там немає змісту з погляду державної внутрішньої і зовнішньої політики.

"Найбільше, що я не терплю в будь-якій справі - це нефаховість. Ми маємо справу з хорошим актором, можливо, медіаменеджером, можливо, хорошим бізнесменом. Але ні я, ні ви не знаєте, хто такий політик Зеленський", - зазначив Безсмертний.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський нанесе серйозний удар по інституту президентства - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути