пʼятниця, 30 січня 2009 14:56

Завтра Тимошенко збирає Кабмін

Позачергове засідання Кабміну відбудеться 31 січня. Про це в ході наради з керівниками дитячого оздоровчого комплексу "Артек" та з керівниками АРК заявила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

За її словами, одним з питань, яке буде розглянуте на позачерговому засіданні Кабміну, стане питання виділення "Артеку" необхідних коштів для ремонту території, виплати всіх боргів і заробітної плати працівникам.

Вона зазначила, що планує доручити Мінфіну 19 млн грн, які виділені "Артеку" на 2009 р. (переписати на І кв. 2009 р.). Крім того, по 19 млн грн буде виділятися "Артеку" щоквартально протягом 2009 р. "Ці заходи є абсолютно екстремальними, проте, ми не можемо самоусунутись від цієї проблеми", - зазначила вона.

Крім того, вона зазначила, що уряд ініціює законопроект, який, за її словами, буде розглянутий на наступному тижні. У ньому, зокрема, будуть винесені пропозиції щодо наданню "Артеку" спеціального статусу з забороною відчуження земель. У законопроекті буде прописаний захист земель "Артеку" та його власності. "Якщо раніше у "Артеку" було 258 га землі, то зараз, після останнього перепису, тільки 208 га. Куди поділися 50 га?", - зазначила Тимошенко.

Вона наголосила, що питання фінансування "Артеку" не є в компетенції уряду. "Фінансуванням "Артеку" повинне займатися Державне управління справами. Проте, якщо вони не здатні це зробити, то уряд забезпечить повне фінансування", - сказала вона, пише РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Завтра Тимошенко збирає Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути