вівторок, 20 лютого 2018 17:16

Захиталося крісло: заступника міністра викликають у НАЗК

Захиталося крісло: заступника міністра викликають у НАЗК
Національне агентство із запобігання корупції викликало для надання пояснень першого заступника міністра молоді та спорту Ігоря Гоцула. Фото: Facebook

Національне агентство із запобігання корупції викликало для надання пояснень першого заступника міністра молоді та спорту Ігоря Гоцула.

Про це повідомили у відомстві, пише "Українська правда".

За даними агентства, чиновник притягається до адміністративної відповідальності за "дії в умовах реального конфлікту інтересів", які пов'язані із корупцією.

Тепер йому загрожує від 100 до 800 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.

"Відповідний конфлікт виник під час розгляду та погодження документів, які безпосередньо стосуються очолюваної ним громадської спілки "Федерація легкої атлетики України", - повідомили в НАЗК.

Гоцула запрошено прибути до Нацагентства 22 лютого об 11:00 для пояснення своїх дій і можливих зауважень до змісту адмінпротоколу.

В агентстві нагадали, що неявка посадової особи не є перешкодою для притягнення її до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втомлені і розгнівані: ЄС закриває модернізацію українського кордону

У січні НАЗК направило до суду протоколи про адміністративні правопорушення щодо Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка. Той своїм розпорядженням без проведення конкурсу призначив однопартійця Ігоря Волошина на посаду директора Департаменту освіти та гуманітарної політики міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Захиталося крісло: заступника міністра викликають у НАЗК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути