Ексклюзиви
субота, 04 грудня 2021 08:00

За Зеленського до влади в Одесі повернувся колишній лідер сепаратистів

За Зеленського до влади в Одесі повернувся колишній лідер сепаратистів
Зеленському важко бути відкритим, каже журналістка Зоя Казанжи. Фото: Офіс президента

За президентства Володимира Зеленського до влади в Одеську облдержадміністрацію повернувся Сергій Гриневецький. Він – один з організаторів з'їзду в Сіверськодонецьку, де намагалися ініціювати федералізацію України. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповіла письменниця та ­журналістка Зоя Казанжи. Працювала радницею голови Одеської ОДА у 2014 – 2015 роках.

"Мені тяжко говорити про досягнення Зеленського-президента. Про які плюси казати, коли до влади в Одесі повернувся Сергій Гриневецький (голова Одеської обласної державної адміністрації з 27 листопада 2020 року. Під час помаранчевої революції був одним із головних організаторів з'їзду в Сіверськодонецьку. Ініціювали створення федерації в Україні. – Країна), один із колишніх лідерів сепаратистів", – каже Казанжи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після акцій під Офісом президента встановлюють ярмарок

Зеленському важко бути відкритим, каже журналістка.

"Звик до овацій і безумовної любові. Актор. 20 років працював у шоу-бізнесі. Йому треба визнання й оплески. Президент залежний від лайків. Це трагедія. Не чекав отримати те, що завжди отримують можновладці. Ми, українці, спочатку любимо, а потім ненавидимо. Він багато розповідав, як змінить країну. Наївні вірили. Але щоб таке обіцяти, треба зовсім не розуміти реалій", – говорить Казанжи.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ в журналі "Країна": "Після Майдану з'явилася впевненість, що разом ми здатні перевернути світ"

1 грудня в Києві відбулася акція протесту "Захисти Україну – зупини переворот". З майдану Незалежності мітинг рушив до Офіса президента, вимагали відставки Володимира Зеленського.

Перед цим 21 листопада учасники акції до Дня гідності та свободи вимагали від президента упродовж 10 днів звільнити керівника Офіса Андрія Єрмака.

Зараз ви читаєте новину «За Зеленського до влади в Одесі повернувся колишній лідер сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути