Ексклюзиви
четвер, 18 жовтня 2007 08:15

За Тимошенко-прем"єра проголосує частина "Регіонів"

За Тимошенко-прем"єра проголосує частина "Регіонів"
За призначення Юлії Тимошенко прем"єр-міністром проголосує понад 300 депутатів, заявив член політради блоку НУНС Микола Катеринчук.

"Я думаю, що за Тимошенко проголосує частина майбутньої фракції Партії регіонів, комуністів та Блок Литвина", - сказав Катеринчук в ефірі 1+1.

"За минулого голосування за Тимошенко-прем"єра була схожа ситуація, однак тоді за неї проголосували 373 народних депутати. Я думаю, що так самого буде і цього разу", - Микола Катеринчук.

За його словами, попри всі заяви майбутньої опозиції, НУНС і БЮТ "виконали основну обіцянку перед виборцями – демократична коаліція сьогодні фактично сформована".

"На відміну від Партії регіонів та її союзників у парламенті V скликання, підписання попередніх документів щодо формування коаліції є беззаперечним тому доказом", - додав Катеринчук, слова якого наводить очолювана ним Європейська партія України, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «За Тимошенко-прем"єра проголосує частина "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути