понеділок, 20 січня 2014 11:16

Внутрішні війська з Волині рушили на Київ

Внутрішні війська з Волині рушили на Київ
Фото: "ВолиньPost"

Начальник обласного управління МВС Волині Олександр Терещук підтвердив інформацію, що підрозділи внутрішніх військ з Волині вирушили для підкріплення на Київ.

Про це він повідомив у розмові з лідером обласного осередку громадської ініціативи "Третя республіка" Володимиром Бондарем в понеділок, 20 січня.

Терещук розповів, що частини внутрішніх військ транспортом вирушили у столицю "для підкріплення". Він також підтвердив, що підрозділи "Беркуту", які поїхали туди раніше, досі залишаються в Києві.

Водночас Терещук не став коментувати факт зупинення волинськими активістами ВО "Свобода" автобусів із внутрішніми військами вночі 20 січня.

Ситуацію з приводу зупинення автомобілями "свободівців" автобусів силовиків прокоментував керівник Луцької міської організації партії Святослав Боруцький.

"Один з наших активістів дізнався, що автобуси внутрішніх військ їдуть на Київ. Були 3 автобуси та 6 польових кухонь. Вони були вражені нашою організованістю", - пояснив Боруцький.

"Вони казали, що їдуть когось замінювати в Київ. Але ж з польовими кухнями ніхто не їде замінювати! Це ж просто смішно. Тут зрозуміло, що вони їхали, щоб просто наводнити Київ військами (для підсилення натиску на протестувальників, - ред.)", - додав "свободівець".

Також Боруцький нагадав, що автобуси силовиків зараз намагаються "прорватися" на Київ по трасі "Ягодин-Сарни-Київ".


Зараз ви читаєте новину «Внутрішні війська з Волині рушили на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути