середа, 13 липня 2011 12:55

Власенко натякнув, що голова його дружини не підлягає дослідженням

Власенко натякнув, що голова його дружини не підлягає дослідженням

Залучаючи до розгляду кримінальної справи проти Юлії Тимошенко заяви колишньої дружини захисника Сергія Власенка, суддя Родіон Кірєєв порушує норми КПК.

Такий висновок можна зробити зі слів нардепа від БЮТ Сергія Власенка під час прес-конференції у Києві.

"Суддя Кірєєв вчиняє низку порушень Кримінально-процесуального кодексу і робить це практично щодня", - сказав він.

За його словами, щоразу на судовому засіданні захист Юлії Тимошенко буде гостро реагувати на ці правопорушення: "Захист буде реагувати на ці порушення шляхом подання заяв на дії головуючого, що передбачено статтями КПК".

Коментуючи заяви своєї колишньої дружини Наталії Окунської про те, що вона стежитиме за його помилками у суді, Власенко зазначив: "Голова есть предмет темный и исследованию не подлежит".

Нардеп також відмовився відповісти, коли саме він перебував закордоном у відрядженні.

"Насправді я не уповноважений відповідати на це запитання і уточнювати цю інформацію. Я лише скажу, що повернувся до України на минулому тижні", - повідомив "бютівець".

На запитання про здійснення "процесуальної диверсії" Тимошенко на судових засіданнях і той факт, що інші підсудні в Україні беруть поганий приклад з лідера "Батьківщини", висловлюючи неповагу суддям, Власенко наголосив: "Це висока поведінка, якою ми пишаємось".

Нагадаємо, 11 липня, під час засідання Кірєєв зачитав лист від Окунської, у якому вона стверджувала, що Власенко не з'являється у суді, хоча перебуває у Києві. Раніше Юлія Тимошенко повідомляла, що нардеп у відрядженні за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Власенко натякнув, що голова його дружини не підлягає дослідженням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути