понеділок, 11 липня 2011 16:31

Колишня дружина захисника Тимошенко "здала" його судді Кірєєву

Колишня дружина захисника Тимошенко "здала" його судді Кірєєву

Наталя Окунська - колишня дружина захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, стверджує, що захисник Тимошенко перебуває у місті Києві.

Відповідний документ під час судового засідання зачитав суддя Родіон Кірєєв.

"Я, колишня дружина народного депутата від БЮТ Сергія Власенка С.В., хочу проінформувати суд про наступне правопорушення: після перегляду сьогодні у прямому ефірі трансляції суду у справі Тимошенко Ю.В., де було сказано, що Власенко відсутній у зв'язку із закордонним відрядженням, хочу поставити вашу честь до відома, що Власенко ще 7 липня повернувся рейсом з Відня і знаходиться у Києві", - процитував він.

За словами колишньої дружини захисника Тимошенко, Власенко "таким чином вводить в оману правосуддя та штучно затягує судовий процес".

"Адміністрація президента в дії", - прокоментувала цю заяву сама Тимошенко.

У відповідь на це суддя закликав екс-прем'єра утриматися від таких висловів та запитав, чи ознайомилася вона з даною заявою Окунської.

"Ще туалетний папір надайте для ознайомлення", - відповіла Тимошенко.

"На які норми моральної поведінки, норми законодавства суду необхідно вказати для того, щоб ви себе нормально поводили у залі судового засідання?", - запитав обурений Кірєєв.

У відповідь на це Тимошенко порадила Кірєєву відносити "промови про моралізаторство" до себе. Після цього суддя ще раз попередив Тимошенко, що вона може бути видалена з залу суду за зневажливу поведінку.

Також екс-прем'єр пояснила, що обов'язки її захисників були розподілені, і Сергію Власенку доручено було збирати докази її невинуватості. "Якщо минулого тижня він був у закордонному відрядженні, то тепер він в Україні збирає докази на підприємствах", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина захисника Тимошенко "здала" його судді Кірєєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути