понеділок, 11 липня 2011 19:01

Власенка бачили в аеропорту "Бориспіль" - екс-дружина захисника Тимошенко

Власенка бачили в аеропорту "Бориспіль" - екс-дружина захисника Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко дала неправдиву інформацію щодо перебування свого захисника Сергія Власенка за кордоном. Про це у коментарі Gazeta.ua повідомила екс-дружина Сергія Власенка Наталія Окунська.

"Його бачив в аеропорту "Бориспіль" мій представник, який займається поданням аліментів. Він (Власенко - Gazeta.ua) виходив з рейсу, який прибув з Відня. Мій представник зустрічав тоді своїх людей. Годину я не уточнювала - я за ним не слідкую. По-моєму, це було 7 липня", - каже вона.

Водночас, Окунська образилась на слова Тимошенко, яка назвала заяву Наталії туалетним папером.

"Слова Юлії Тимошенко мене дуже обурили. Сьогодні вона мене принизила, хоч я їй нічого поганого не зробила. Я подала свою заяву як законослухняний громадянин, я хочу виключно справедливості і виконання закону. Коли вона сказала, що "це туалетний папір", вона показала своє відношення до народу. Коли колишня дружина її захисника говорить, що він бреше, їй би не завадило розібратися в ситуації. Власенко говорить про мораль, хоч не має на це права - він покинув свою доньку і не платить аліменти. Я слідкую за процесом, і кожного разу, коли він буде оступатися, я буду з'являтися і говорити правду", - підсумувала Наталя Окунська.

Зараз ви читаєте новину «Власенка бачили в аеропорту "Бориспіль" - екс-дружина захисника Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

102

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути