Ексклюзиви
понеділок, 11 липня 2011 16:42

Тимошенко Кірєєву: Ще туалетний папір пред'явіть для ознайомлення

Тимошенко Кірєєву: Ще туалетний папір пред'явіть для ознайомлення

Зауваження судді Родіона Кірєєва про нормальну поведінку у залі засідань суду стосуються самого судді. Про це під час судового засідання у Печерському районному суді міста Києва заявила підсудна Юлія Тимошенко.

Зокрема, Кірєєв зробив чергове зауваження Тимошенко щодо її поведінки.

"Ані посилання на норми моралі, ані посилання на норми законодавства на вас не діють. Суд попереджає вас про неприпустимість такої поведінки. Якщо ви будете продовжувати своїми висловами ображати суд, зневажливо ставитись до оточення та суду, ви будете знову видалені із зали судового засідання. Вам це зрозуміло?" - запитав суддя.

"Ваші зауваження слід відносити до вас, а не до мене. Ви порушуєте закон грубо, брутально, порушуєте присягу судді на очах у мільйонів людей. Тому свої промови про мораль до себе спрямовуйте, будь ласка. Я вже як-небудь сама розберусь, як мені в житті себе поводити", - відповіла Тимошенко.

За її словами, у розпорядженні судді є стільки силових структур, що він може будь-кого виставити із зали суду і принизити.

"Думаєте, силою усе можна вирішити? Я бачу, що це вам приносить задоволення. Мені вже все давно зрозуміло - не сьогодні і не зараз", - додала політик.

Водночас, на запитання Кірєєва, чи ознайомилась вона із наданими судом їй матеріалами справи, Тимошенко заявила: "Ще туалетний папір пред'явіть для ознайомлення".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко Кірєєву: Ще туалетний папір пред'явіть для ознайомлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути