середа, 12 вересня 2012 15:11

"Влада готується до масової фальсифікації як єдиної можливості отримати перемогу" - Кириленко

"Влада готується до масової фальсифікації як єдиної можливості отримати перемогу" - Кириленко
В'ячеслав Кириленко - це може бути остання можливість зупинити режим Януковича. Фото: uainfo.censor.net.ua

Владу підтримують все менше людей.

Про це розповів на прес-конференції в Черкасах представник Об'єднаної опозиції і лідер партії "За Україну" 44-річний В'ячеслав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція влаштувала мітинг під судом, який відмовився розглядати "узурпацію влади" Януковичем

"Ці вибори перша, а можливо й остання можливість зупинити навалу режиму Януковича. Не дати йому поглинути всю країну", - зазначив він. На Черкащині він перебуватиме два дні.

"Влада все робить для того, щоб в Об'єднаної опозиції було якомога менше агітаційних можливостей. Але ми спілкуємося з людьми в селах, в містах на вулицях і базарах. У нас є всі підстави вважати, що цього разу більша частина виборців надасть перевагу Об'єднаній опозиції. Оскільки ми маємо позитивну програму радикальних змін", - сказав В'ячеслав Анатолійович.

Тих, хто підтримує владу стає все менше, переконаний Кириленко.

"Зрозуміло, що понад усе буде використовуватися тиск на адміністративний ресурс, бюджетників, щоб прямо чи опосередковано давали клятву Партії регіонів. Маніпуляції з окружними і дільничними комісіями, коли маловідомі політичні партії отримують не лише представництво, а й посади голів. Відомі спроби вилучити представників опозиції зі складу ЦВК. Влада готується до масової фальсифікації як єдиної можливості отримати перемогу. Ми робитимемо все, щоб у "гарячих точках", де плануються масштабні фальсифікації, були наші і міжнародні спостерігачі. Щоб не дати їм отримати у парламенті не лише запланованих 300 голосів, а й більшості", - заявив Кириленко.

Першими діями у парламенті, наголосив він, буде звільнення політичних в'язнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд вирішив, що син Азарова підкупом виборців не займався

"Тимошенко і Луценко мають бути на волі. Про це говорить весь цивілізований світ і Рада Європи. Це ув'язнення є результатом усіх докорінних змін. Треба звернути права людини, обмежити свободу ЗМІ, згорнути прозорість бізнесу, замкнути країну у колі діяльності п'яти-шести кланів, які при Януковича. Драконівське використання цього становища з боку "кремлівських друзів". Вони висмоктують всі соки з економіки такої країни. Тому зупинити цей танк під назвою "Партія регіонів" може тільки Об'єднана опозиція. А щоб не конкурувати по мажоритарних округах з партією "Удар", будемо говорити з Віталієм Кличком. Там де наші кандидати сильніші, треба, щоб "УДАР" знімав. І там, де їхні сильніші, значить ми повинні піти на поступки. Кров з носа, забезпечити більшість у парламенті", - додав Кириленко.

Владу на Черкащині, яка прославилася своїми діями на центральній площі, Кириленко назвав "ідіотською". Тому, на його думку, вона має піти в небуття.

Зараз ви читаєте новину «"Влада готується до масової фальсифікації як єдиної можливості отримати перемогу" - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути