середа, 12 вересня 2012 08:00

"Керівництво країни готується до силових сценаріїв, аби втриматися при владі"

"Керівництво країни готується до силових сценаріїв, аби втриматися при владі"
Фото: khersonline.net

Про це в ефірі 5 каналу сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, коментуючи інформацію про те, що уряд закупив спецобладнання для МВС, зокрема щити та водомети.

"Революційна ситуація може настати в листопаді, коли народ відчує, що повна сваволя цієї влади відобразилася в максимальних маніпуляціях свідомістю громади і повній фальсифікацій на виборах. Те, що вже робиться під час передвиборного процесу показує, що що такі фальсифікації будуть", - наголосив він.

Тягнибок додав: "Однозначно, ця влада буде все робити для того, щоб сфальсифікувати ці вибори. Бо чесно вона їх виграти просто не зможе. Через те вона робить такі превентивні кроки, посилюючи органи правопорядку, фактично будуючи поліцейську державу".

Лідер ВО "Свобода" підкреслив, що зараз фінансування правоохоронних органів більше навіть за фінансування армії.

"Починають працювати безпосередньо зі збільшенням фінансування та підтримки саме працівників МВС. Вони зробили ставку на силові структури, на органи примусу, і таким чином готуються до виборів, очікуючи, що будуть масові акції протесту. Влада готується зараз в матеріально-технічному плані", - підкреслив він.

Тягнибок не виключає, що працюють із працівниками спецпідрозділів і в психологічному плані,  готуючи їх  до того, що вони можуть піти проти людей.
"Я не виключаю, що ця теперішня влада може переступити межу. Переконаний, що вони також планують силовий сценарій втримання влади. Їм недостатньо буде фальсифікувати вибори, їм ще треба буде силою втримати владу, якщо громада вийде на вулицю", - підкреслив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Керівництво країни готується до силових сценаріїв, аби втриматися при владі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути