понеділок, 10 вересня 2012 23:10

В опозиції вірять, що якщо вибори будуть чесними - вона переможе і на провладних округах

В опозиції вірять, що якщо вибори будуть чесними - вона переможе і на провладних округах
В'ячеслав Кириленко: У нас на округах сильні кандидати. Фото: ukranews.com

Один із лідерів Об'єднаної опозиції В'ячеслав Кириленко переконаний, що більшість у новому парламенті сформує опозиція, якщо вибори не буде сфальсифіковано.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу.

"Я переконаний, що зважаючи на підтримку людей, опозиція матиме більшість у парламент. Спілкуючись із людьми, я переконуюсь,що якщо не буде фальсифікацій з боку влади, ми виграємо і значну кількість мажоритарних округів. Наші кандидати сильні, вони мають підтримку людей і вони називають речі своїми іменами. Чого не любить робити влада", - наголосив нардеп.

Він наголосив, що ключовим питанням на цих виборах буде запобігання фальсифікаціям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Партії регіонів і "Батьківщині" немає нічого ідеологічно українського. Це – "мішки з грошима" - Головатий

"Тут має бути протидія фальсифікаціям. Якщо ми її налагодимо, якщо спостерігачі дійсно будуть спостерігачами, члені комісій сумлінно відпрацюють,не будуть піддаватися на тиск, погрози, тоді ми цілком можемо перемогти по тим округам, де влада собі вже поставила галочки, що переможе вона. І тоді питання з більшістю вже буде розв'язано і саме опозиція отримає більшість", - наголосив Кириленко.

Політик додав: "Для влади це страшний сон, вони працюють над тим, щоб цього не трапилося. Але працюють  не в  плані політичної  дискусії, бо немає жодної дискусії. В багатьох випадках результати будуть програшні. Ставка влади  іде на спотворення результатів і на фальсифікації".

Зараз ви читаєте новину «В опозиції вірять, що якщо вибори будуть чесними - вона переможе і на провладних округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути