вівторок, 30 вересня 2008 20:14

Вінський: дострокові вибори нічого не дадуть

Міністр транспорту та зв`язку Йосип Вінський вважає, що у Верховній Раді потрібно створити коаліцію у складі трьох політичних сил - БЮТ, "Нашої України – Народної самооборони" та Блоку Литвина.

Про це міністр сказав сьогодні на брифінгу в Донецьку.

За його словами, дострокові парламентські вибори в Україні "нічого не дадуть реально", не змінять політичну картину в країні. "Але для того, щоб зберегти динаміку, яка сьогодні є, я вважаю, що має бути коаліція БЮТ, "Нашої України" та Литвина", - наголосив Вінський.

Він зазначив, що в країні "настав уже час перейти на європейський формат відносин більшості та опозиції, чого в нас, на жаль, досі немає". "Тобто від періоду гарячої війни перейти до періоду політичного діалогу між більшістю та опозицією", - пояснив міністр. На його думку, "без цього (без політичного діалогу) у тому форматі парламенту, який створює український народ, адже самі люди обрали такий парламент, я не бачу, щоб політична ситуація була стабільнішою".

"А зараз політична стабільність є для нас просто необхідним елементом", - підсумував Вінський, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вінський: дострокові вибори нічого не дадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути