Ексклюзиви
четвер, 04 грудня 2008 08:17

В уряді Тимошенко - заколот: Вінському набридло мовчати...

В уряді Тимошенко - заколот: Вінському набридло мовчати...

Міністр транспорту та зв"язку Йосип Вінський заявляє, що у разі створення коаліції між БЮТ і Партією регіонів він подасть у відставку.

Про це сказано у заяві Вінського щодо можливої коаліції БЮТ з Партією Регіонів, повідомляє прес-служба Мінтрансзв"язку.

"Я заявляю, що в перший день створення такої коаліції я оголошу про свою відставку з посади Міністра транспорту та зв"язку", - заявляє Вінський.

Він вважає створення коаліції БЮТ і Партії регіонів "категорично недопустимим".

"Мільйони українців з 2004 року чекають на створення справедливої країни. На жаль, і демократична влада не змогла задовольнити сподівання українців. Недовіра людей до влади, до політиків досягла критичної межі. Але це не може і не повинно призвести до відмови від цінностей демократії, від ідеалів Майдану", - заявив Вінський.

На його думку, коаліція БЮТ з Партією Регіонів не принесе Україні політичної та економічної стабільності і не вирішить проблеми, які виникли внаслідок кризи.

"Переконаний, що на сьогодні головна ціль Партії Регіонів – будь-яким шляхом (чи то дочасні вибори, чи то коаліція) отримати доступ до державних ресурсів. Тому що тільки це, в умовах жорсткої фінансової кризи, допоможе олігархам зберегти свій вкрадений капітал. А зберегти свої статки вони зможуть лише в черговий раз пограбувавши державу та українців", - вважає Вінський.

"Створення неприродної коаліції між демократичним БЮТ і олігархічною Партією Регіонів призведе до втрати будь-якої перспективи для України, а внесення змін до Конституції України з метою самозбереження позбавить народ будь-якого впливу на владу", - додав він.

Вінський також переконаний, що "вихід для України не в політичному зговорі верхівок та поверненні до епохи "кучмізму", а в опорі на народ та рух до Європи".

Вінський додав, що більше року він не робив жодних політичних заяв,"хоча було чимало приводів та підстав для цього".

"Я себе стримував, оскільки вважав, що забезпечення ефективної та результативної роботи міністерства та уряду в цілому є пріоритетом для кожного члена уряду", - сказав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «В уряді Тимошенко - заколот: Вінському набридло мовчати...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути