пʼятниця, 14 лютого 2014 08:58

В ПР заявляють, що опозиційний прем'єр розвалить країну

В ПР заявляють, що опозиційний прем'єр розвалить країну
Михайло Чечетов. Фото: slovovolyni.com

У фракції Партії Регіонів збирають підписи під зверненням до президента з проханням внести до Верховної Ради кандидатуру на пост прем'єр-міністра з числа членів ПР. Альтернативу у вигляді опозиційного кандидата на цю посаду бути не може.

Про це заявив нардеп Михайло Чечетов, якого цитує офіційний сайт ПР.

Акцент він робить на професіаналізмі майбутнього прем'єра.

"Ми вважаємо, що Прем'єром має бути, насамперед, дуже сильний державний топ-менеджер , професіонал. Людина з державним рівнем мислення, який під час цієї складної ситуації, що склалася в країні, зміг би мобілізувати нову команду Кабміну для вирішення складних соціально -економічних проблем. І ми вважаємо, що ним може бути саме член нашої команди. У нас професіоналів багато", - наголосив він.

На його думку, якщо уряд очолить член ПР, тоді президент, уряд і більшість у парламенті "будуть єдиною командою", яка виконуватиме програму президента.

"Разом з тим наша фракція вважає, що альтернативи тому, щоб прем'єром був член нашої команди і синхронно, разом з Президентом і більшістю в парламенті, реалізовував єдину програму, бути не може. Оскільки , якщо змоделювати ситуацію, що прем'єром буде представник опозиції, то вийде повний хаос в управлінні: у Кабміну буде одна програма, у президента - інша. Це буде просто розвал країни", - сказав Чечетов.

Нагадаємо соратник Чечетова по партії Олег Царьов також виключив можливість, що уряд може очолити опонент влади.

"Ми вважаємо, що є два варіанти по прем'єр-міністру: це або член команди, або людина, яка поділяє нашу програму", - заявив він у четвер.

Зараз ви читаєте новину «В ПР заявляють, що опозиційний прем'єр розвалить країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути