вівторок, 20 листопада 2012 09:09

В опозиції не виключають, що перерва у стосунках із ЄС — технічна

В опозиції не виключають, що перерва у стосунках із ЄС — технічна
Андрій Пишний. Фото: www.rbc.ua

Євросоюз не відчуває себе комфортно на одній переговорній площині з диктаторським режимом президента України Віктора Януковича, тому перерва у стосунках зрозуміла.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав новообраний депутат Верховної  Ради від Об'єднаної опозиції Андрій Пишний.

"Я не виключаю, що це цілком технічна перерва. Насправді позиція провідних міністрів ЄС була озвучена ще в статті, яку вони опублікували в Washington Post, де було сказало, що ключ у вирішенні проблеми європейської інтеграції Україні знаходиться в камері Качаніської колонії", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин пропонував внести спільний законопроект по перевиборам, проте було складно це зробити - Яворівський

"Я не вірю, що Європа торгується в таких поняттях, як дотримання чи недотримання демократичних цінностей. Це питання і легітимності того режиму і того правового статусу, який на сьогоднішній день є у ЄС", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яворівський каже, що запропонував "разовий" законопроект для переголосування на проблемних округах

Зокрема, на його думку, угода про асоціацію з ЄС — найоптимальніший план реформ: "Не можуть вони відчувати себе комфортно на одній переговорній площині з авторитарним, диктаторським режимом. Європа дуже чітко артикулює, при чому, безапеляційно, свої вимоги. Більш оптимального плану реформ ніж угода про асоціацію собі важко уявити, там все виписано, це найбільш оптимальний варіант".

Зараз ви читаєте новину «В опозиції не виключають, що перерва у стосунках із ЄС — технічна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути