понеділок, 19 листопада 2012 22:16

Яворівський каже, що запропонував "разовий" законопроект для переголосування на проблемних округах

Яворівський каже, що запропонував "разовий" законопроект для переголосування на проблемних округах
Володимир Яворівський. Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від БЮТ-"Батьківщини" Володимир Яворівський повідомив, що запропонований ним сьогодні законопроект щодо перевиборів на проблемних округах "разовий" та спрямований лише на пере голосування.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Різниця в тому, що цей повинен бути разовим. Не можна вносити в закон і узаконювати те, що, нібито, ЦВК не може, не здатна, не має можливостей встановити результати голосування. Такі можливості в неї таки є. Я пропоную, аби це було переголосування", - зауважив він.

Окрім того, на його думку, якщо відбудуться перевибори, а не пере голосування, то на округи ринуться кандидати, які програли та на округах відбуватиметься повний хаос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада не зацікавлена пошвидше прийняти законопроект про перевибори - Кармазін

"Щоб уже до цих списків, хто вже балотувався нікого не додавати, бо ми такого наробимо..зараз всі ті, хто програв вибори на мажоритарних округах – всі ринуться на вибори. Ви собі уявляєте яка це буде каша, а то тут люди знають за кого вони голосували", - додав політик.

Яворівський підкреслив, що його варіанті "містяться конкретні округи – де це потрібно зробити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин переконаний, що КПУ зможе створити фракцію у Раді

Нагадаємо, сьогодні в Верховній Раді зареєстровано ще два законопроекти про перевибори в мажоритарних округах. Законопроекти подані народними депутатами Юрієм Кармазіним і Володимиром Яворівським.

15 листопада також був зареєстрований законопроект про перевибори Юрія Одарченка. Раніше, "регіонал" Олександр Козуб зареєстрував у ВР законопроект про внесення змін до закону "Про вибори народних депутатів " щодо повторних виборів.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський каже, що запропонував "разовий" законопроект для переголосування на проблемних округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути