понеділок, 19 листопада 2012 18:03

Нинішнє керівництво "Батьківщини" зрадило Тимошенко - експерт

Нинішнє керівництво "Батьківщини" зрадило Тимошенко - експерт
Тарас Березовець. Фото: politblogger.livejournal.com

Нинішнє керівництво "Батьківщини" зрадило екс-прем'єра Юлію Тимошенко, оскільки не дослухались до її вимог, а саме - загальних виборів.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політтехнолог Тарас Березовець.

За словами політтехнолога наразі в опозиційних силах є різні настрої. Одна частина налаштована більш радикально відносно влади, інша менш.

"В спокійній частині — Яценюк, Турчинов, позиція Удару — вони не хочуть жодних конфліктів. А опозиція "Свободи" та радикального крила "Батьківщини" полягає в тому, щоби домогтися повномасштабних перевиборів". Тут проблема в тому, що партія "Батьківщина" їй керівництво зрадили Юлію Тимошенко, тому що вона вимагала загальних виборів в цілому, а вони не прислухались до слів лідера", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиції треба вимагати не лише перевиборів на спірних округах, а й покарання фальсифікаторів - експерт

За його словами, в майбутньому Тимошенко зробить різкі заяви щодо них, оскільки вони на змову із владою.

"Що є ще одним свідченням того, що Тимошенко зараз активно витісняється і від керування партією. Тому, думаю, що через деякий час ми почуємо більш різкі заяви зі сторони Тимошенко, бо зараз вона від них утримується, але в дійсності вона мала б дати оцінку діям керівникам "Батьківщини", які зараз пішли на компроміс, якщо не більше, а на змову із владою", - резюмував політтехнолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада не буде розглядати проект Держбюджету-2013 на цьому тижні - Литвин

Нагадаємо, сьогодні в Верховній Раді зареєстровано ще два законопроекти про перевибори в мажоритарних округах. Законопроекти подані народними депутатами Юрієм Кармазіним і Володимиром Яворівським. 15 листопада також був зареєстрований законопроект про перевибори Юрія Одарченка. Раніше, "регіонал" Олександр Козуб зареєстрував у ВР законопроект про внесення змін до закону "Про вибори народних депутатів " щодо повторних виборів.

Вибори до Верховної Ради відбулися 28 жовтня 2012 року. У загальній складності депутатські крісла за результатами виборів отримали 445 обранців при 450 вакантних мандатів. У п'яти мажоритарних округах чекають перевибори, які визначать, кому дістануться п'ять залишилися мандатів.

Юлія Тимошенко почала голодування 29 жовтня на знак протесту проти фальсифікації результатів виборів. Її голодування тривало 17 днів.

Зараз ви читаєте новину «Нинішнє керівництво "Батьківщини" зрадило Тимошенко - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути