вівторок, 20 листопада 2012 00:38

Литвин пропонував внести спільний законопроект по перевиборам, проте було складно це зробити - Яворівський

Литвин пропонував внести спільний законопроект по перевиборам, проте було складно це зробити - Яворівський
Фото: obozrevatel.com

Від опозиційних сил було запропоновано три законопроекти. Зробити спільний на той момент було складно, оскільки депутати мали оперативно подати законопроекти.

Про це коментарі Gazeta.ua повідомив народний депутат від БЮТ-"Батьківщини" Володимир Яворівський.

"Кожен зробив собі свій законопроект. Зараз сесії немає, а якби була сесія, були сформовані фракції, групи, то мабуть ми, три автори, внесли один законопроект, чи хтось би вніс. А так кожен з на працював автономно. Працювали в несподіваному режимі. Це треба було оперативно та швидко зробити", - пояснив він.

" Я наполягав сьогодні перед Литвином, щоби поставити всі три законопроекти. Він почав говорити, що треба було зробити один спільний..Але на сьогодні це складно зробити", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яворівський каже, що запропонував "разовий" законопроект для переголосування на проблемних округах

За його словами, їх варто проголосувати в першому читанні, а в другому автори б його об'єднали, аби він став універсальним. "Є три законопроекти, я знаю, що треба було б проголосувати їх у першому читанні і до другого читання внести це все в один законопроект. І звичайно в першому читанні обговорити, щоби можна було зрозуміти яка версія пройде через ВР", - резюмував Яворівський.

Нагадаємо, народний депутат від БЮТ-"Батьківщини" Володимир Яворівський повідомив, що запропонований ним сьогодні законопроект щодо перевиборів на проблемних округах "разовий" та спрямований лише на пере голосування.

Сьогодні в Верховній Раді зареєстровано ще два законопроекти про перевибори в мажоритарних округах. Законопроекти подані народними депутатами Юрієм Кармазіним і Володимиром Яворівським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада не зацікавлена пошвидше прийняти законопроект про перевибори - Кармазін

15 листопада також був зареєстрований законопроект про перевибори Юрія Одарченка. Раніше, "регіонал" Олександр Козуб зареєстрував у ВР законопроект про внесення змін до закону "Про вибори народних депутатів " щодо повторних виборів.

Зараз ви читаєте новину «Литвин пропонував внести спільний законопроект по перевиборам, проте було складно це зробити - Яворівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути