вівторок, 12 лютого 2008 12:44

Ющенко залишив Януковича без охорони

Управління державної охорони України більше не охоронятиме держдачу "Межигір"я". Указ президента Віктора Ющенка про це від 12 лютого оприлюднений на його офіційному сайті.

Таким чином, під держохороною залишаються державні резиденції на території будинку відпочинку "Пуща-Водиця", державні резиденції і прилеглі до неї території по вул. Грушевського, 5а і 24/2, вул. Липській, 4.

Під охороною Державного управління охорони також залишаються територія і будинки державної резиденції "Залісся" (раніше в цьому пункті фігурувало "Межигір"я"); будівлі по вул. Банковій, 10 і 11а; вул. Шовковичній, 12 і 14, вул. Каменєва, 8; територія будинку відпочинку "Конча-Заспа" і розташовані на ній державні дачі.

Як відомо, на дачі в "Межигір"ї" (селище Нові Петрівці, Київської області) проживає екс-прем"єр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Наприкінці грудня минулого року він говорив, що має у Києві лише квартиру на вулиці Січневого повстання і не має іншої нерухомості.

За словами Януковича, він ніяк не може закінчити ремонт в цій квартирі, оскільки не вистачає часу. Тому він вимушений тимчасово жити на дачі в "Межигір"ї", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко залишив Януковича без охорони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути