четвер, 06 листопада 2008 10:14

Ющенко відмовився звільняти губернатора, якому висловив догану

Президент Віктор Ющенко відмовився прийняти відставку голови Вінницької обласної державної адміністрації Олександра Домбровського. Про це повідомив сам Домбровський.

"З огляду на непросту економічну й політичну ситуацію в країні, я буду виконувати функції, покладені на мене як на голову облдержадміністрації, виходячи з максимальної відповідальності перед Вінницькою областю та її жителями" - сказав Домбровський, коментуючи свою заяву про намір наполягати на своїй відставці.

З його слів, 4 листопада відбулась його зустріч із Президентом, на якій Ющенко доручив керівництву області вжити необхідних заходів для мінімізації наслідків фінансово-економічної кризи в регіоні.

10 жовтня Ющенко оголосив догану Домбровському за порушення вимог указу N117 від 11 лютого "Про службові відрядження в межах України голів місцевих державних адміністрацій".

14 жовтня Домбровський заявив про своє рішення піти у відставку через свою незгоду з оцінкою діяльності керівництва області з боку Секретаріату Президента.

46-річний Домбровський очолює Вінницьку облдержадміністрацію з 4 лютого 2005 року, повыдомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відмовився звільняти губернатора, якому висловив догану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути