середа, 14 січня 2009 08:21

Ющенко про відставку Тимошенко

Ющенко про відставку Тимошенко

Президент України Віктор Ющенко підкреслює, що головною допомогою Верховної Ради у газовому конфлікті могло б бути вироблення єдиної позиції.

Про це глава держави сказав на прес-конференції у Києві, відповідаючи на запитання щодо доцільності відставки уряду про що йшлося в парламенті.

Ющенко підкреслив, що питання відставки Кабінету міністрів є виключно компетенцією парламенту. Водночас, він вважає, що сьогодні потрібен не розбрат, а консолідація депутатів навколо національних інтересів.

Ющенко зауважив. що треба чесно дати відповідь на те, що уряд зробив у газових переговорах, що не зробив, а що і не міг зробити. Він зауважив, що у провалі переговорів винна не лише Україна. Президент підкреслив, що "нація чекала від ВР не з"ясування стосунків, а консолідації позицій навколо національних пріоритетів. "Було б добре, якби ВР навчилась говорити одним голосом", - сказав Ющенко.

При цьому він зауважив, що натомість відбувається політична взаємна ревізія для отримання партійних дивідендів, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко про відставку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути