пʼятниця, 06 липня 2007 16:37

Ющенко назвав донецьких сім"єю, але застеріг від баронів

Ющенко назвав донецьких сім"єю, але застеріг від баронів
"Донецьк не раз доказував, що йому не можна нав"язувати чужу незрозумілу волю. Це риса сильних людей. Я скажу просто, ми одна сім"я", - сказав президент Ющенко у своїй промові в Донецьку з нагоди святкування 75-річчя створення області.

"Важливо, щоб результати цієї роботи не зникали у великих кишенях, а працювали на людей, на ваш регіон, на всю країну, – сказав президент. – Ви заслуговуєте більшого, ніж маєте. Ви здатні добитися змін у своєму житті і влада підкориться вам".

Ющенко наголосив, що громадянам України потрібні нові і справедливі правила життя та відповідальна влада.

"Парламент має працювати у ваших інтересах, а не бути зібранням баронів, які ховаються від закону", – підкреслив президент.

Ющенко назвав Донецьк східним форпостом Європи.

Всупереч вранішнім повідомленням про те, що найвпливовіші представники Донеччини - Ринат Ахметов та Борис Колесніков не зможуть бути присутніми на зустрічі з президентом через щільний робочий графік, вони таки прийшли послухати Ющенка.

В одному ряду з названими олігархами сиділи Вадим Новицький, власник Інгулецького ГЗК, дружина Віктора Януковича Людмила, лідер фракції "Регіонів" Раїса Богатирьова.


"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав донецьких сім"єю, але застеріг від баронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути