пʼятниця, 06 липня 2007 11:37

Ющенко підмінить Януковича на святкуванні 75-річчя Донеччини

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович відвідає Донецьку область зі "спеціальним візитом" тільки після закінчення курсу лікування в Іспанії. Про це донецькому Інтернет-виданню "Острів" сьогодні повідомила народний депутат V скликання, член Партії регіонів Ганна Герман

За її словами, Янукович у зв`язку із курсом лікування хворого коліна не зможе відвідати Донецьк у дні святкування 75-річчя з дня утворення Донецької області.

"Віктор Янукович не зможе перервати лікування. Йому лікар не дозволяє, бо якщо він це зробить, то доведеться починати все з початку. Тому він надіслав у Донецьку область своє відеопривітання", - сказала Герман.  (Відеопривітання Янукович планують транслювати регіональні телеканали Донецької області ввечері 7 липня).

Вона також запевнила, що глава уряду обов`язково прибуде до Донецька відразу ж після завершення курсу лікування.

"Це буде окремий, спеціальний візит", - зазначила Герман. 

6 липня до Донецька на урочистості з нагоди 75-річчя з дня утворення Донецької області прибуває Президент України Віктор Ющенко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко підмінить Януковича на святкуванні 75-річчя Донеччини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути