Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2007 16:06

9 людей лягли на дорогу, щоб не пустити Ющенка в Донецьк

9 людей лягли на дорогу, щоб не пустити Ющенка в Донецьк
Сьогодні на в"їзді в Донецьк на дорозі з аеропорту 9 осіб намагалися перекрити дорогу і не пустити кортеж із Президентом України Віктором Ющенком, повідомив прес-секретар донецького адвоката Сергія Салова Максим Касьянов.

Таким чином ці люди мали на меті привернути увагу Ющенка до їх проблеми. Вони стверджують, що міліція і прокуратура Донецької області не розслідують убивства їхніх дітей.

За словами Касьянова, люди лягли на дорогу, але охоронці, які вискочили з машин кортежу, примусово звільнили проїзд, і Президент проїхав у центр міста.

У даний момент Ющенко перебуває у виставковому комплексі ЕкспоДонбас, де знайомиться з експозиціями виставки, присвяченої до 75-річчя Донецької області.

Нагадаємо, раніше міністр з надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Нестор Шуфрич висловив обурення тим, що напередодні приїзду Президента України Віктора Ющенка у Донецьк Управління державної охорони захотіло списків "неблагонадійних громадян".

При цьому він акцентував, що "питання було наступним: дати прізвища людей, що критично оцінюють дії Ющенка".

"Я дав наказ подати список від Головного управління МНС Донецької області з одним прізвищем - Шуфрич Нестор Іванович. Тому що, якщо сьогодні хтось боїться критики, те нехай тоді утримається і буде дома", - вважає міністр, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «9 людей лягли на дорогу, щоб не пустити Ющенка в Донецьк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути