Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2008 15:09

Ющенко на завтрашньому засіданні РНБО говоритиме про корупцію і контрабанду

31 жовтня о 12:30 під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України. Про це повідомляє прес-служба РНБО.

На засідання виноситься два питання: про стан протидії корупції в Україні, а також про боротьбу з контрабандою і порушеннями митних правил, координацію правоохоронних органів в цій сфері та персональну відповідальність посадових осіб.

Проблеми, що виникли по кожному з винесених на засідання питанні, тісно пов"язані і мають одне коріння: недоліки законодавчого регулювання, високий рівень корупції, брак належної координації роботи правоохоронних та контролюючих органів, сказано в повідомленні.

Кожне з питань вже кілька разів було предметом розгляду засідань РНБО, за всіма ними були ухвалені та введені в дію указами Президента України рішення. Утім, Рада національної безпеки і оборони України, проаналізувавши стан справ щодо протидії корупції та контрабанді і дотримання відповідних попередніх указів Президента України, змушена констатувати, що рівень виконання рішень Ради залишається вкрай незадовільним, повідомляє прес-служба.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко на завтрашньому засіданні РНБО говоритиме про корупцію і контрабанду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути