Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2007 18:18

Ющенко дорікнув в листі Януковичу в поганому фінансуванні судів

Президент України Віктор Ющенко стурбований ситуацією, що склалася навколо створення умов для належного функціонування судової влади в Україні.

У листі до Прем"єр-міністра України Януковича Глава держави вказує на те, що в Законі України "Про Державний бюджет України на 2007 рік" на утримання судової влади враховані видатки в обсягах, менших від потреб.

"Неналежним чином виконуються і завдання, передбачені Планом заходів на 2006 рік щодо вдосконалення судового устрою та забезпечення справедливого судочинства в Україні відповідно до європейських стандартів, затвердженим Указом Президента України від 20 березня 2006 року N 242", – йдеться у листі Ющенка.

З огляду на це, президент просить прем"єр-міністра особисто розглянути спільне звернення Верховного Суду України, Ради суддів України і Державної судової адміністрації України та при внесенні змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2007 рік" врахувати збільшення видатків на утримання судової влади.

Про вжиті заходи Ющенко просить повідомити до 1 липня 2007 року.
"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Ющенко дорікнув в листі Януковичу в поганому фінансуванні судів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути