понеділок, 20 жовтня 2008 12:45

Ющенко чекає антикризових кроків від Богатирьової, а не від Тимошенко

Президент України Віктор Ющенко заявляє, що провідну роль в Україні у боротьбі з наслідками економічної кризи відіграє РНБО. Про це заявила прес-секретар Президента Ірина Ваннікова, пише РБК-Україна.

Вона розповіла, що сьогодні на позачерговому засіданні РНБО будуть обговорені питання щодо подолання загроз, спричинених внутрішніми та зовнішніми чинниками. Зокрема, на РНБО будуть розглянуті питання оптимізації управління державними фінансами, вирішення проблем ліквідності банківської системи та платіжного балансу, подолання рецесивних тенденцій в економіці.

Президент наголосив, що в разі прийняття плану антикризових заходів, держава зможе ефективно і надійно блокувати негативні тенденції. Президент переконаний, що в Україні є всі передумови для успішної протидії кризі. За його словами, антикризові заходи будуть максимально ефективними за умовою консолідованої позиції всіх гілок влади.

Він вважає, що першопричиною кризових явищ в економіці стали дії органів влади, що відповідають за фінансову, економічну політику держави. Він заявляє, що в умовах економічної нестабільності РНБО – є ключовий координаційний орган, що має швидко і якісно формулювати відповіді на кризові виклики.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко чекає антикризових кроків від Богатирьової, а не від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути