субота, 22 вересня 2007 15:26

Ющенко: Я обличчя своє втратив для того, щоб більше не було фальсифікацій

Президент України Віктор Ющенко відкидає звинувачення лідера Партії регіонів Віктора Януковича щодо тиску на членів дільничних виборчих комісій і зазначає, що "що на злодієві шапка горить".

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Хмельницькому, коментуючи вчорашній відкритий лист Януковича до нього.

Ющенко зазначив, що хоче одразу відповісти на цей лист.

"Передайте Віктору Федоровичу, що я лист його отримав, і мене дивує, що ця людина звинувачує Президента в антиконституційних діях і в недостатку моралі", - зауважив глава держави.

"Це говорить та людина, яка два з половиною роки тому отримала через фальсифікацію сотні тисяч, а то й мільйони фальсифікованих бюлетенів (президентські вибори 2004 року). Мене звинувачує та людина, яка у моєму кабінеті підписала Універсал національної єдності і дала слово, що більше не буде підніматися питання ні НАТО, ні російської мови", - підкреслив Президент.

Ющенко при цьому висловив жаль, що Янукович відмовився від усього, під чим підписався в Універсалі національної єдності.

"Все, що він підписував, все, що він говорив, є не обов"язковими словами. І мені прикро це сьогодні констатувати", - сказав Президент.

Ющенко порадив Януковичу самому повернутися до законних і моральних дій.

"Ви знаєте, я обличчя своє втратив для того, щоб в цій країні ніколи не було фальсифікацій, щоб тут була демократія", - зазначив Ющенко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Я обличчя своє втратив для того, щоб більше не було фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути