середа, 12 січня 2011 17:35

УНСО спрогнозувало наслідки політики Януковича

УНСО спрогнозувало наслідки політики Януковича

Якщо влада не зупинить свої репресивні заходи, то 2011 рік може уподібнитись 1937-му, і Україна опиниться в ізоляції, як Білорусь. Про це в коментарі Gazeta.ua заявили лідери УНА-УНСО.

Зокрема, голова організації Юрій Шухевич зазначив, що останні дії правоохоронців відносно "Тризубу" та "Свободи" є "своєрідним залякуванням нашого суспільства". "Але якщо так триватиме, то дуже далеко можна зайти. Я не знаю, на кому тоді влада зупиниться і чи взагалі зупиниться. То буде дійсно справжній 37-й рік", - сказав політик.

Водночас, голова виконкому УНСО Руслан Зайченко підкреслив, що нерозумні рішення деяких працівників правоохоронних органів можуть призвести до світової ізоляції вищого керівництва нашої держави. "Такі дії підштовхують керівництво в обійми нашого північно-східного сусіда. Яскравий зразок ми бачимо на прикладі Білорусі", - уточнив унсовець.

Разом з тим, за словами Зайченка, на сьогоднішній день йому не відомі факти застосування репресивних заходів по відношенню до його однопартійців.

Нагадаємо, раніше ВО "Свобода" заявило про повторне затримання міліцією 10 січня заступник голови своєї облорганізації Юрія Гудименка у справі про вибух пам'ятника Сталіну в Запоріжжі.

10 січня всеукраїнська організація "Тризуб" заявила про масові арешти своїх членів за підозрою в руйнуванні 31 грудня 2010 пам'ятника Сталіну в Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «УНСО спрогнозувало наслідки політики Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути