середа, 12 січня 2011 14:17

У націоналістів вилучають навіть корм для рибок

У націоналістів вилучають навіть корм для рибок

Націоналісти заявляють, що затриманих активістів ВО "Тризуб" імені Степана Бандери звинувачують у псевдопідпалі офісу Партії регіонів у Києві.

За інформацією прес-служби організації, колишнього керівника Центрального проводу "Тризубу" Дмитра Яроша звинувачують у "хуліганстві". "Вдома і в будинку матері Дмитра пройшли обшуки. Кретини, які його проводили, забрали мішечок з сіллю для прогрівання вуха, два мобільних телефона дочок Дмитра, портрет Василя Іванишина і... корм для рибок", - уточнила його дружина Ольга.

За її словами, правоохоронці хотіли також забрати портрет покійного Дмитрова батька, "але мати не дала того зробити". "Андрія Тарасенка, Романа Хмару, Ростислава Винара, Сергія Борисенка, Пилипа і Микиту Стемпіцьких звинувачують в псевдопідпалі офісу Партії Брехіонів в Києві", - йдеться у повідомленні.

За словами націоналістів, найтяжчі звинувачення висунуто голові центрального проводу Андрію Стемпіцькому і Степану Бичику. "Їм "шиють" ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", - підкреслили тризубівці.

Слід відзначити, що Василь Іванишин є засновником ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери.

10 січня всеукраїнська організація "Тризуб" заявила про масові арешти своїх членів за підозрою в руйнуванні 31 грудня 2010 року пам'ятника Сталіну в Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «У націоналістів вилучають навіть корм для рибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути