середа, 12 січня 2011 13:40

Янукович перейшов межу - ВО "Свобода"

Янукович перейшов межу - ВО "Свобода"

ВО "Свобода" заявляє, що обшук і вилучення техніки в журналіста Олени Білозерської є ознакою того, що "режим перейшов межу", і закликає українців вийти на пікетування МВС та Адміністрації Президента.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", націоналісти вважають, що обшук у Білозерської є "ознакою подальших політичних репресій, цілеспрямованим наступом на свободу слова та права українців".

"Від сьогоднішнього дня під обстріл влади може потрапити будь-яка людина, яка захищає конституційні права, не приховує своїх патріотичних поглядів, будь-хто, хто відкрито висловлює незгоду діям режиму Януковича", - йдеться у заяві.

Крім того, "Свобода" закликає в п'ятницю, 14 січня, всіх патріотично налаштованих українців, опозиційні сили вийти на пікетування МВС та Адміністрації Президента. "Ми не будемо спокійно спостерігати, як влада розправляється з українськими патріотами та топчеться по конституційних правах українців", - попередили націоналісти.

Нагадаємо, що сьогодні київська міліція провела обшук у квартирі журналістки Олени Білозерської. Обшук проводився нібито у рамках кримінальної справи щодо діяльності ВО "Тризуб".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович перейшов межу - ВО "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути