Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2012 09:12

Українські люди бояться радикалів і більше вірять політичним балаболам - націоналіст

Українські люди бояться радикалів і більше вірять політичним балаболам - націоналіст
УНА-УНСО не йтиме на вибори як окрема партія - Ігор Мазур. Фото: tsn.ua

Українська національна асамблея – Українська народна самооборона (УНА-УНСО) не планує висувати власний партійний список на парламентських виборах цього року.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив один із лідерів організації Ігор Мазур.

"У нас немає шансів взяти 5% чи більше, виходячи з нашого ресурсу. Та й українські люди бояться радикальних організацій з військовою постановою, де слово дорівнює ділу, і є відповідальність. У нас, на жаль, більше вірять балаболам і тим, хто роздає обіцянки і гроші", - відзначив націоналіст.

За його словами, унсовці не йтимуть на вибори як окрема політична сила.

"Проте ми готові, в разі поділу опозиції на ліберальний і націоналістичний фронти, поговорити  зі "Свободою" з метою участі в її списку", - додав Мазур.

Він уточнив, що відповідна розмова із заступниками Тягнибока вже була, але поки що результативний діалог не вийшов.

Крім того, унсовець наголосив, що не до кінця залишається зрозумілим, що буде представляти собою на виборах Комітет опору диктатурі (КОД), і як він поділить між опозиційними партіями мажоритарні округи.

Мазур додав, що УНА-УНСО прагне узгодити з КОДом або належне місце у партійному списку, або окремий мажоритарний округ для лідера УНА-УНСО, сина головнокомандувача УПА Юрія Шухевича.

"Якби була серйозна розмова у середині КОДу і Юрію Шухевичу, який пройшов такий життєвий шлях, запропонували би відповідне до його статусу місце в єдиному списку, наприклад, у першій двадцятці, це було би сприйнято як належне. Також, як мажоритарник, він може балотуватись або у Львівській, або в Івано-Франківській області", - відзначив Мазур.

Зараз ви читаєте новину «Українські люди бояться радикалів і більше вірять політичним балаболам - націоналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

92

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути