пʼятниця, 27 квітня 2012 17:23

Спецтема: Вибухи у Дніпропетровську

Найкращі професіонали з вибухів знаходяться на території Росії - "унсовець"

Найкращі професіонали з вибухів знаходяться на території Росії - "унсовець"
Ігор Мазур. Фото: una-unsoatila.blogspot.com

Вибухи у Дніпропетровську - це політичний тероризм.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав голова Київської організації УНА-УНСО Ігор Мазур.

"Хто за цим стоїть? Не УНА-УНСО і не "Тризуб" - однозначно. Ми не воюємо зі своїми громадянами. Не рвемося до влади через вибори. Хоча комусь може хотілося б прив'язати це до правого руху. Опозиція зараз перемагає владу, яку похоронить будь-яке кровопролиття. Ми - не Путін. А український народ - не росіяни. І тема надзвичайного стану та "регіональної сильної руки" в нас не пройде. Але дуже вже схожі вибухи у Дніпрі на російський сценарій просування до влади Путіна. Там були вибухи в будинках, метро. У Мінську Лукашенко після теракту звинуватив опозицію. Все і Євро-2012 під загрозою, і хто інвестуватиме у таку нестабільну державу?", - сказав Мазур.

За словами "унсовця", якби прогримів один вибух, це можна було пов'язати з оприлюдненням фото синців на тілі Тимошенко, але десять вибухів не готуються за один день.

"Це дуже відповідальна акція, треба перестрахуватися, знайти людей. Це не двоє людей однозначно робили, а мінімум група з десяти осіб. Згадайте події на Троєщинському ринку у Києві. Там щоб організувати один вибух , десь 4 людини було. А тут вибухи по всьому місту, професійно виконані. Найкращі професіонали у цьому плані знаходяться як раз на території Росії", - зазначив Мазур.

На його думку, Дніпропетровськ - це вотчина Тимошенко. У свідомості людей ці вибухи логічно мають прив'язуватися до опозиції.

"Наші члени позакривали зараз двері, їм сказали перестраховуватися, тому що зараз можуть щось підкинути. Мені здається, що це підстава Януковича. Європа відвертається, під загрозою Євро і нічого не залишилося іншого, як Лукашенку їхати на уклін до Путіна. Він вже президент, починає діяти", - зауважив Мазур.

Зараз ви читаєте новину «Найкращі професіонали з вибухів знаходяться на території Росії - "унсовець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути