пʼятниця, 20 квітня 2012 13:01

Спецтема: Війна у Лівії

УНА-УНСО вимагає доставити полоненим у Лівії українцям адвоката з десантом

УНА-УНСО вимагає доставити полоненим у Лівії українцям адвоката з десантом
В УНА-УНСО занепокоєні полоненими у Лівії українцями. Фото: chesneslovo.org.ua

Організація Українська національна асамблея – Українська національна самооборона (УНА-УНСО) вимагає від українського Міністерства закордонних справ подати ноту протесту Лівії й негайно надати полоненим у цій країні громадянам України вітчизняного адвоката.

Зокрема, як повідомили у прес-службі УНА-УНСО, політики висловили занепокоєність бездіяльністю МЗС у справі захисту українських громадян, незаконно утримуваних під вартою Національною перехідною радою Лівії.

Унсовці відзначили, що вищезгадані громадяни України цілком законно прибули в Лівію за контрактом, який було укладено з легітимним на той час урядом Муаммара Каддафі.

"Так звана Національна перехідна рада Лівії, яка прийшла до влади шляхом збройного заколоту та запросила бомбардувати свої власні міста іноземні держави, продовжує розправу над громадянами України, які прибули в Лівію з метою допомоги в розвитку інфраструктури цієї країни", - заявили націоналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС продовжує "визволяти" полонених у Лівії українців

За їхніми словами, це більше нагадує розправу, ніж правосуддя.

"Нас дивує мовчазна позиція інших цивілізованих країн. Все це наводить на думку, що це судилище - ніщо інше, як спроба усунути Україну як конкурента з північно-африканського ринку", - вважають унсовці.

Як наслідок, в організації вимагають від українського МЗС подати ноту протесту, негайно надати громадянам нашої країни українського адвоката та забезпечити його доставку в Лівію у порт Тріполі на борту великого десантного корабля "Ольшанський".

Зараз ви читаєте новину «УНА-УНСО вимагає доставити полоненим у Лівії українцям адвоката з десантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути