пʼятниця, 27 квітня 2012 11:16

У КОДі ігнорують націоналістів УНА-УНСО

У КОДі ігнорують націоналістів УНА-УНСО

Українська національна асамблея – Українська народна самооборона (УНА-УНСО) прийняла рішення про входження до складу Комітету опору диктатурі (КОД). Разом з тим, у КОДі не поспішають давати націоналістам позитивну відповідь.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив один із лідерів УНА-УНСО Ігор Мазур.

"Провід організації 12 квітня прийняв рішення про входження до КОДу. Два тижні минуло, а відповіді немає. Хотілось би обговорити формат нашої участі, співпраці, присутності нашої партії в єдиному списку опозиції", - відзначив Мазур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націоналіст звинуватив "VIP-політв'язнів" Тимошенко і Луценка у подвійних стандартах

Крім того, за його словами, час узгодити із іншими опозиційними силами передвиборчу діяльність в окремих мажоритарних округах.

"Ясно, що Західної України на всіх не вистачить. У деяких з її округів ми бачимо в якості кандидатів своїх людей – там вони мають шанс перемогти. Але ми не фантасти і не збираємось "накривати" пів-України. У нас є ресурс для того, щоб серйозно повоювати десь у п'яти округах", - наголосив унсовець.

Мазур уточнив, що УНА-УНСО хоче насамперед узгодити із об'єднаною опозицією один західноукраїнський округ, закріпивши його за головою організації, сином головнокомандувача УПА Юрієм Шухевичем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шухевич: Тимошенко - не політв'язень, бо за нею кримінал

"Йому буде 80 років. Шухевич міг би відкрити Верховну Раду наступного скликання як найстарший депутат. Це буде знаковою подією, якщо це робить людина, яка 40 років відсиділа за свого батька", - підкреслив Мазур.

Зараз ви читаєте новину «У КОДі ігнорують націоналістів УНА-УНСО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути