пʼятниця, 26 травня 2017 20:50

Україна повинна перестати бути полем для антисоціальних експериментів

Про це в рамках круглого столу "Проблеми реформування правоохоронних органів і органів прокуратури" заявив Олександр Соловйов, Голова політичної партії "РОЗУМНА СИЛА".

Круглий стіл відбувся 26 травня в прес-центрі Національної спілки журналістів України, і пройшов у форматі дискусії, учасниками якої виступили представники правоохоронних органів і прокуратури, вчені, представники правозахисних організацій, адвокати, журналісти інформаційних агентств, провідних ЗМІ і телеканалів.

"Стаття 1 нашої Конституції говорить: "Україна - суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава", - нагадав Олександр Соловйов, - Але задамося питанням: наскільки Україна суверенна і незалежна, якщо не здатна самостійно розібратися в питаннях своєї внутрішньої і зовнішньої політики. Хіба вона демократична, якщо щодня в нашій країні порушуються права і свободи людини, включаючи право на безпеку. І як можна назвати Україну соціальною державою, якщо одні тільки тарифи за попередній рік зросли до 90%? При тому, що офіційна цифра втрат банківської системи - 195 мільярдів, а це, перш за все, заощадження людей і оборотні кошти підприємств".

І все це на тлі тотального зубожіння народу, нескінченного зростання цін, безробіття, що росте. Нинішній владі пора припинити проведення антисоціальних експериментів над своїм народом, сказав Соловйов.

Офіційною датою появи політичної партії "Розумна сила" є липень 2016 року. "Розумна сила" об'єднала навколо себе людей, які поставили перед собою чітку мету - працювати на благо країни. Це команда справжніх професіоналів своєї справи, які прагнуть застосувати власний досвід і знання заради добробуту українців. Вони знають, в якому напрямку вести країну далі, і переконані в тому, що політикою слід займатися лише за покликом серця.

 
Зараз ви читаєте новину «Україна повинна перестати бути полем для антисоціальних експериментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути