Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 11:58

Участь України в переговорах по СОТ, для Росії скоріше, плюс, а не мінус

Участь України в переговорах по СОТ, для Росії скоріше, плюс, а не мінус
Голова російської делегації на переговорах з приєднання до СОТ Максим Медведков спростовує заяви деяких ЗМІ з посиланням на нього про те, що Україна заявила про вихід з переговорного процесу.

Про це він повідомив "Інтерфакс-Україна", коментуючи появу відповідної інформації.

За словами Медведкова, українська делегація брала участь у засіданні робочої групи і жодних заяв про можливість виходу не робила.

"Для нас участь України в переговорному процесі, скоріше, плюс, а не мінус. Україна сама нещодавно стала членом СОТ і знає, які труднощі виникають на шляху приєднання, і може допомогти нам у цій процедурі", - зазначив Медведков.

Він також повідомив, що грузинська делегація також брала участь у засіданні групи й заявила про те, що усі раніше висунуті нею вимоги залишаються.

За його словами, робоча група з приєднання Росії до СОТ розглянула на цьому тижні в Женеві нову версію підсумкової доповіді, підготовлену в серпні, констатувавши наявність 3 "великих питань" і близько 15-20 питань, що носять технічний характер.

"Як таких переговорів не було. Робоча група розглянула нову версію доповіді, підготовлену в серпні, і була констатована наявність цих питань, з яких ми продовжимо консультації до кінця січня 2009 року, коли заплановано проведення наступного раунду багатосторонніх консультацій у рамках робочої групи", - повідомив Медведков.

Зараз ви читаєте новину «Участь України в переговорах по СОТ, для Росії скоріше, плюс, а не мінус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути