понеділок, 02 березня 2009 13:06

У Ющенка обіцяють сьогодні подолати останні "розбіжності"

У Ющенка обіцяють сьогодні подолати останні "розбіжності"
Президент Віктор Ющенко сподівається, що в понеділок на зустрічі з керівниками держави буде закінчено роботу над листом української влади до МВФ.

Про це на брифінгу у понеділок повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова.

"Президент збирає у себе прем"єра, голову Верховної Ради та голову Нацбанку. На цьому засіданні учасники продовжать обговорення єдиної української позиції на переговори з Міжнародним валютним фондом", - сказала вона.

За словами Ванникової, "невеликі розбіжності", що залишилися після засідання у п"ятницю, будуть узгоджені, "і вже у вівторок проект листа про наміри української сторони буде відправлено у Вашингтон".

Вона також зазначила, що під час засідання у понеділок буде обговорено підсумки діяльності робочої групи, яка працювала над текстом листа до МВФ – "документа, який демонструватиме спільну політичну волю всіх гілок влади".

Ванникова також сказала, що президент налаштований підписати цей лист якнайшвидше.

Нагадаємо, що 27 лютого Президент України Віктор Ющенко запропонував щопонеділка проводити наради з координації дій усіх органів державної влади та політичних сил в кризових умовах розвитку економіки.

Про це він сказав на нараді у Секретаріаті Президента, за участю прем`єр-міністр Юлії Тимошенко, голови Верховної Ради Володимира Литвина, голови Національного банку Володимира Стельмаха та представника фракції Партії регіонів Миколи Азарова.

За матеріалами: Українська правда, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка обіцяють сьогодні подолати останні "розбіжності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути