Ексклюзиви
неділя, 19 грудня 2010 13:55

У Тимошенко розказали про шокованого від бійки регіонала

У Тимошенко розказали про шокованого від бійки регіонала

На медиків, які діагностували стан постраждалих БЮТівців після бійки у Верховній Раді, чинився тиск.

Про це заявила депутат від БЮТ Ольга Боднар в ефірі "Радіо Свобода".

"Я вам можу сказати, що чиниться шалений тиск навіть на медиків, які зараз діагностують стан хворих. Навіть на них шалений тиск чиниться. Я вчора , коли приїхала до своїх колег, то там за мною бігали і кричали: ви хто і чого ви туди йдете", - сказала вона.

"Тобто журналістів намагаються не пустити, на медиків чиниться тиск, тому припустити, що прокуратура буде неупереджено розслідувати цю справу – це теж саме, що по Олесю Донію тоді, коли його побили", - заявила Боднар.

Крім того, за словами депутата, опозиція звертатиметься з відеоматеріалами щодо бійки "і до Європарламенту, і до Євросоюзу".

"Коли я розмовляла, після цієї жахливої бійки з одним із регіоналів. Вони там не всі билися, деякі просто були вимушені бути присутніми. То він якраз дуже така людина толерантна і він був настільки розгублений від того, що це все відбулося. Він був шокований", - сказала вона.

"Він не очікував такого розвитку подій. Він мені сказав: ти знаєш, каже, а от інколи сила сама себе вбиває. І в даному, каже, випадку в мене таке враження, що сьогодні Партія регіонів сама себе перемогла, тобто вбила, знищила", - зазначила Боднар.

Депутат також заявила, що влада демонструє повне ігнорування існування опозиції.

"Ніякого демократичного принципу спілкування з опозицією не існує і, на жаль, це підігрування відбувається навіть на рівні спікера, який мав би, як він каже, нейтралізувати і урівнювати", - сказала вона.

"Опозиція буде потужною тільки тоді, коли буде один потужний лідер. І як би там не хотілося комусь, але на сьогодні треба зберегти Тимошенко для того, щоб цей лідер був. Якщо посадять за, дійсно, те, що вона там начебто зробила і доведуть це в суді – це одна справа", - зазначила Боднар.

"Але на сьогодні це все сфальсифіковано і на сьогодні треба говорити про те, що не маючи підстав їй уже зробили підписку про невиїзд, не маючи підстав вони зараз її викликають в понеділок і невідомо чи вони її там не затримають в арешті", - заявила депутат.

"Задача дуже проста – тут буде уже зрозуміло чому Банкова погоджується на те, що не виключений факт в березні проведення виборів. Для того, щоб відкрити по ній кримінальну справу і тоді вона не зможе, наприклад, брати участь в балотуванні", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко розказали про шокованого від бійки регіонала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути