пʼятниця, 17 грудня 2010 08:33

Побоїще в Раді закінчилося кров'ю (ФОТО, ВІДЕО)
5

Михайло Волинець
Юрій Гнаткевич

Блокування трибуни Верховної Ради, яке влаштувала в четвер фракція БЮТ, завершилося кривавим побоїщем. У сесійній залі сталася сутичка між депутатами від БЮТ і Партії регіонів.

За словами свідків, цього разу з боку регіоналів у хід пішли стільці. У результаті вони виштовхнули БЮТівців з президії та розблокували парламент.

Як відомо, у бійці постраждали 5 депутатів від БЮТ.

Михайло Волинець розповів, що його вдарили стільцем по голові, а від ударів по обличчю в депутата була розбита щелепа. Як вдалося встановити з відео, бив Волинця регіонал Петро Цюрко, 208 номер списку Партії регіонів.

Інший БЮТівець Володимир Бондаренко продемонстрував гематому на правій руці.

Наступна швидка приїхала за БЮТівцем Василем Кравчуком. Його лікарі винесли з Верховної Ради на носилках. Депутат постійно тримав руку притиснутою до голови. За словами його колег по блоку Тимошенко, Кравчук отримав травму в ході бійки з депутатами від Партії регіонів.

Ще одна швидка приїхала за Юрієм Гнаткевичем, якого також винесли зі стін парламенту на носилках. За словами колег, після декількох ударів по голові у Гнаткевича струс мозку, а також підвищений тиск 280 на 130.

Як повідомив депутат від БЮТ Андрій Шевченко, госпіталізований, після бійки у Верховній Раді, депутат від БЮТ Юрій Гнаткевич знаходиться у важкому стані.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Побоїще в Раді закінчилося кров'ю (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути