субота, 18 грудня 2010 14:10

Регіонали каратимуть своїх за бійку в Раді

Регіонали каратимуть своїх за бійку в Раді

Фракція Партії регіонів проголосує за зняття депутатської недоторканості депутатів, які приймали участь в бійці в Верховній Раді, якщо їх вина буде доведена.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, представник президента в парламенті Юрій Мірошниченко в ефірі телеканалу "Інтер".

"Незалежно від того, в якій фракції перебувають порушники закону, вони мають відповідати. Ця відповідальність має бути встановлена правоохоронними органами. І всі без виключення мають бути покарані", - заявив він.

При цьому Мірошниченко уточнив, "якщо будуть достатні підстави, Партія регіонів проголосує за зняття депутатської недоторканості".

Депутат зазначив, що "блокування парламенту фактично є кримінальним злочином".

"Так як це перешкоджання діяльності державного інституту, і воно повинно отримати правову та політичну оцінку, точно так само як і та форма, завдяки якій відбулося відновлення працездатності парламенту", - зазначив представник президента в Верховній Раді.

"В ту саму хвилину, коли судом буде доказана провина цих людей, вони понесуть покарання", - заявив Мірошниченко.

"Політичного замовлення на бійку не було. І в цьому я переконаний абсолютно. Для себе я це з'ясовував", - додав депутат.

Як відомо, у четвер ввечері в парламенті сталася бійка між депутатами від БЮТ і Партії регіонів. Регіонали силою захопили президію.

П'ятеро БЮТівців опинилися в лікарні, два з них госпіталізовані.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Регіонали каратимуть своїх за бійку в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути