Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 21:47

У БЮТ розповіли, навіщо їм у Раді металеві ланцюги

У БЮТ розповіли, навіщо їм у Раді металеві ланцюги

Металеві ланцюги потрібні були представника опозиційних політичних сил лише для блокування дверей сесійної зали Верховної Ради.

Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявила народний депутат від фракції "Блок Юлії Тимошенко - Батьківщина" Ольга Боднар.

"Двері закривалися на засови, скоби. Це не секретні предмети, вони є у Верховній Раді. І ланцюгами також блокували двері. Це теж не є якимись забороненими предметами. Якби у нас були такі звірі, як у Партії Регіонів, то ці ланцюги були би на руках. І якби у нас були б такі ж звірячі інстинкти і бажання побитися, то ми теж комусь, не дай Боже, пробили б голову. Але у нас інший принцип побудови фракції, ніж у Партії регіонів", - запевнила вона.

"Бютівка" також конкретизувала, як, на її думку, "регіонали" набирають людей у партію.

"Я так розумію, що Партія регіонів відбирає в свої лави саме за такими ознаками: хто вміє битися, хто уміє вбивати, хто уміє по-звірячому поводитися, того і візьмуть", - зазначила Боднар.

Окрім того, нардеп поділилася особистими враженнями від учорашньої бійки у Раді.

"Це дуже жахлива картина, яку дуже важко пережити. Емоційно пережити. Хотілося плакати. Це не були якісь розбори якихось зажравшихся депутатів. Це було вбивство. Продумане звіряче вбивство. Спочатку прийшли комуністи з кольоровими погремушками. Думали, що з комуністів це все почнеться.  А далі почалося дуже страшне. Вибивання дверей, побиття моїх колег зверху вниз стільцями", - сказала вона.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ розповіли, навіщо їм у Раді металеві ланцюги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути