Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 23:01

Соболєв розповів, як "кримінальні верзили" добивали професора-депутата

Соболєв розповів, як "кримінальні верзили" добивали професора-депутата

У БЮТ переконані, що вказівку розблокувати президію Верховної Ради за допомогою сили дав президент Віктор Янукович.

Про це заявив в ефірі програми "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" на каналі Інтер народний депутат Сергій Соболєв.

"Якщо це бійка,то покажіть як бились представники фракції "БЮТ-Батьківщина". Це було банальне побиття. По класичній схемі. Відкриваються пожежні двері, вимикають світло, щоб не було видно, що відбувається. Класична бандитська схема, коли в темну, при побитих ліхтарях, можна напасти з заду. Хочу нагадати, кого вони били. Юрій Гнаткевич. Це професор, і не з двома "фф", як писав Янукович. Десятки років викладав у київському політесі. Думаю тисячі його колишніх студентів бачили, як цю літню людину б'є верзило під два метри, і отримує від цього задоволення. Другий Волинець. Шахтар. Ну не вчились вони битися. У список вони потрапляли не як спортсмени. Далі можна продожити: аграрій Кравчук, коли двоє верзил тримають ззаду, а інший б'є. Ну інші у нас критерії формування списків. Це для Партії регіонів підбирають бувших кримінальних елементів, у нас я називаю тих, хто чергував у Раді", - зазначив "бютівець".

Соболев також нагадав, що коли Раду блокували представники Партії регіонів, то нічого подібного у парламенті не відбувалося.

"Кажуть не дають працювати. Я не згадую двомісячне блокування ПР у період кризи, що це була вже сьома година вечора. Думаю, що без чіткої команди президента, без ролі спікера парламенту такого статися не могло. Литвин дав команду вивести журналістів, вимкнути світло і дав ключі від дверей. Навіть часи Кучми, парламент мав можливість проявляти позиції стосовно багатьох речей, в тому числі і економічних. Зараз він все більше перетворюється на бутафорію", - наголосив Соболєв.

Нагадаємо, вчора ввечері, 16 грудня, у президії Верховної ради відбулося масштабна бійка між депутатами від Партії регіонів і БЮТ-Батьківщина. Зокрема, з боку Партії регіонів у бійці взяли участь Олександр Волков, Олег Царьов, Владислав Забарський і Ельбрус Тедеєв.

У результаті масової бійки ряд бютівців отримали травми: Михайло Волинець отримав травму черепа, а Володимиру Бондаренку пошкодили руку. До лікарні Феофанії доставлені п'ятеро депутатів: Володимир Бондаренко, Михайло Волинець, Юрій Гнаткевич, Євген Суслов і Василь Кравчук.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Соболєв розповів, як "кримінальні верзили" добивали професора-депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути