пʼятниця, 17 грудня 2010 12:07

"Бютівця" Гнаткевича били, доки він не відключився

"Бютівця" Гнаткевича били, доки він не відключився

У БЮТ не виключать, що вказівку розігнати силою блокувальників трибуни Верховної Ради дали в Адміністрації президента або Кабміні.

Про це Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Це скоординовані дії, на які не міг давати наказ Чечетов. Він є пішаком і пустишкою. Люди, які давали вказівки, думаю, з рівня перших керівників Адміністрації президента і Кабміну. Або одного з цих органів. Не можу стверджувати достеменно, але ці рішення не міг приймати ні Семафор ("регіонал" Михайло Чечетов - ред.), ні навіть Олександр Єфремов", - зазначив він.

За словами нардепа, тривалий період велись переговори і вони були на межі домовленостей.

"Домовлялись, що в зал буде винесене питання про звернення до прокуратури з метою скасування невиїзних заходів по відношенню до Тимошенко. А вони кажуть, ми виносимо питання, а ви голосуйте. У нас голосів не вистачає, тому не домовились. Після цього прийшли у парламент, вимкнули світло, стягнули бійцюків і пішли атакою", - розповів Бондаренко.

Він також розповів про своїх побитих колег.

"Юрій Гнаткевич, який знає з десяток мов, є філологом, він і мухи не образить. Він дуже толерантний, ніколи не вживає нестандартну лексику. Для чого його було бити доти, доки він не відключився? Йому ще й 70 років. Вчора близько опівночі я поїхав з "Феофанії". Він був у кардіології. Магнезіями йому скинули тиск до більш менш життєвих норм", - сказав "бютівець".

У Михайла Волинця, за словами Бондаренка, була закривавлена голова.

"Ми з ним у першій машині "швидкої" поїхали. У нього вся голова була забинтована, сидів блідий, підтошнювало. Вдарили стільцем по голові і отримав розсічення. Все волосся злиплося від крові. Бачив, коли промивали, то викидали купу закривавлених серветок. Плюс у нього гематоми і синці на руках і ногах", - поділився він.

Як повідомляє ІМК, Волинець переніс важку операцію. Про це з трибуни парламенту сказав голова фракції Іван Кириленко. Також він повідомив, що Гнаткевич знаходиться у вкрай важкому стані.

Нагадаємо, у четвер ввечері у Верховній Раді розпочалася бійка депутатів фракцій Партії регіонів і БЮТ. Через бійку до лікарні у "Феофанії" (Київ) були доставлені 5 депутатів БЮТ: Володимир Бондаренко, Михайло Волинець, Юрій Гнаткевич, Євген Суслов і Василь Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівця" Гнаткевича били, доки він не відключився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути