неділя, 19 грудня 2010 12:07

Тимошенко знову піде до Генпрокуратури

Тимошенко знову піде до Генпрокуратури

Лідера партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко в понеділок, 20 грудня о 14:00 викликають до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України (ГПУ).

Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

Як повідомлялося, в середу щодо Тимошенко Генпрокуратура порушила кримінальну справу за розтрату коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу.

"Як з'ясувалося сьогодні, в Генпрокуратурі терор проти опозиції триває. Щойно у слідчих я з'ясувала, що стосовно мене особисто порушено кримінальну справу за те, що нібито екологічні гроші були направлені в кризу на пенсії", - сказала Тимошенко журналістам після допиту в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури.

За словами Тимошенко, слідчі Генпрокуратури хотіли пред'явити їй обвинувачення, але не зробили цього, оскільки за процедурою для такої слідчої дії необхідна присутність адвоката.

Тимошенко підкреслила, що вже отримала повістку на черговий допит у понеділок, 20 грудня, о 14.00, на який вона прийде з адвокатом.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову піде до Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути