четвер, 15 вересня 2011 15:22

У Росії підтвердили, що готові розглядати газові угоди з Україною у суді

У Росії підтвердили, що готові розглядати газові угоди з Україною у суді

У Москві підтверджують, що готові будуть відстоювати позицію щодо газу з Україною в будь-якому судовому органі.

"Вибір на користь судового рішення, якщо такий буде обрано українською стороною, це не наш вибір. Як говорила прес-секретар президента, пані Тімакова, ми готові будемо відстоювати нашу позицію в будь-якому судовому органі", - сказав офіційний представник МЗС РФ Олександр Лукашевич на прес-конференції в Москві в четвер.

Прес-секретар президента РФ Наталя Тімакова заявила 3 ??вересня журналістам, що газовий договір між Росією і Україною "підлягає безумовному виконанню і не може бути переглянутий в односторонньому порядку". "Росія готова відстоювати свою позицію за договором у будь-якій судовій інстанції і буде діяти чітко з положеннями цього документа", - сказала вона.

Про намір почати судові процедури щодо розриву газової угоди з Росією заявив наприкінці серпня прем'єр-міністр України Микола Азаров. Потім цю тезу була неодноразово повторено українськими керівниками, зокрема і президентом Віктором Януковичем.

Зараз ви читаєте новину «У Росії підтвердили, що готові розглядати газові угоди з Україною у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути