вівторок, 04 грудня 2012 13:10

У ПР лава запасних невелика і Клюєв знадобиться в уряді - політолог

У ПР лава запасних невелика і Клюєв знадобиться в уряді - політолог
Андрій Золотарьов. Фото: polittech.org

Для Андрія Клюєва є більш гідні місця роботи, ніж тиснути кнопку за командою Чечетова.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

Він наголосив, що відмова секретаря РНБО Андрія Клюєва та заступника голови Адміністрації президента Ірини Акімової від депутатських мандатів, є цілком очікуваним кроком.

"Скоріше за все, Акімова, як головний економіст Банкової, буде продовжувати працювати на Банковій у виконавчій владі", - припустив він.

Щодо Клюєва, то він, на думку експерта, скоріш за все має в планах  повернутися працювати у Кабінет міністрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович внесе кандидатуру нового прем'єра ще на цьому тижні?

"Клюєв – це людина, яка ймовірно бажає повернутися до роботи в уряді, повернутися з того політичного відстійника, яким є РНБО. І саме тому це сто відсотків логічно. Не така вже велика лава запасних у "регіоналів" і Клюєв буде потрібен в уряді", - наголосив Золотарьов.

Відповідаючи на зауваження, навіщо тоді треба було балотуватися до парламенту, політолог пояснив: "Це візуалізація того, що є команда. Це більш політично-показове висунення до Верховної Ради".

"Але є більш гідні для цієї людини місця роботи, ніж тиснути кнопку за командою Чечетова", - зауважив Золотарьов, маючи на увазі Клюєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прем'єр-міністром буде той, хто зможе зібрати більшість у ВР" - комуніст

Нагадаємо, вчора, 3 листопада, Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв і перший заступник голови адміністрації президента України Ірина Акімова написали заяви про відмову від депутатських мандатів. ЦВК на засіданні в понеділок визнала Клюєва і Акімову такими, що не отримають депутатський мандат у зв'язку з їх заявами про відмову від нього.

Сам Клюєв зазначив, що вирішив відмовитися від депутатського мандата після розмови з президентом Віктором Януковичем. "Він сказав, щоб я не йшов працювати до Верховної Ради, а був на виконавчій службі", - сказав Клюєв.

Нагадаємо, переговори по кандидатурі спікера Верховної Ради і прем'єр-міністра будуть завершені до початку роботи нового скликання парламенту, тобто до 12 грудня. Президент України Віктор Янукович прийняв відставку Прем'єр-міністра України Миколи Азарова, задовольнивши його заяву.

Зараз ви читаєте новину «У ПР лава запасних невелика і Клюєв знадобиться в уряді - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути